Skip to content

The Masters of Craftsmanship: „Ambiția mea este să avansez către o funcție de supervizor”

24 noiembrie 2024

Marjoleine Voerman

Profesioniștii noștri sunt eroii noștri! Cu cunoștințele și angajamentul lor, fac diferența. În noua noastră rubrică, The Masters of Craftsmanship, îi punem în lumina reflectoarelor și le oferim cuvântul. În primul episod facem cunoștință cu electricianul Iulian Trofin. El ne împărtășește povestea sa, munca sa și mândria de a fi un profesionist Gilde.

Cine ești, ce faci și de unde vii?
„Numele meu este Iulian Trofin, am 29 de ani și sunt din România. În timpul liber îmi place să călătoresc împreună cu prietena și fiica mea. Din 2023 lucrez ca electrician la De Gilde Groep.”

La ce proiect lucrezi în prezent și care sunt sarcinile tale?
„Lucrez de câțiva ani pentru De Gilde Groep, iar de la începutul acestui an sunt activ în proiectul RWG din Maasvlakte. Acolo sunt responsabil pentru conectarea tablourilor electrice, bineînțeles conform planurilor tehnice.”

Ce îți place sau găsești interesant în munca ta?
„Îmi fac munca cu plăcere și sunt motivat în fiecare zi să merg pe șantier. Este exact ceea ce îmi place să fac. În plus, lucrez alături de socrul meu și de un prieten bun, ceea ce face ca munca să fie și mai plăcută. De asemenea, am o relație bună cu supervizorul. În urma unei inspecții recente, s-a constatat că toate conexiunile realizate de mine au fost fără greșeală – lucru care, desigur, este foarte plăcut de auzit.”

De ce ești mândru în cadrul proiectului?
„Sunt mândru de feedbackul pozitiv pe care l-am primit de mai multe ori de la supervizor. Nu este doar mulțumit de calitatea muncii noastre, ci apreciază mai ales mentalitatea și fiabilitatea noastră. Asta consider că este foarte important și îmi oferă multă satisfacție.”

De ce este plăcut să lucrezi pentru De Gilde Groep?
„De Gilde Groep este un angajator bun, cu manageri amabili și înțelegători. Ei se asigură că avem cazare bună și pun la dispoziție tot echipamentul de protecție și uneltele necesare. Asta face ca munca aici să fie plăcută și profesionistă.”

Ai vreo ambiție, obiectiv sau plan, fie în muncă, fie în afara ei?
„Ambiția mea este să avansez către o funcție de supervizor într-un proiect de lungă durată.”

Despre scara culturii de siguranță:
Scara culturii siguranței (cunoscută anterior ca Veiligheidsladder) este o metodă de evaluare concepută pentru a măsura gradul de conștientizare, atitudinile și comportamentul în materie de siguranță în cadrul companiilor. Acesta își propune să încurajeze companiile și furnizorii lor să lucreze în mod conștient în siguranță și sănătos.

Articole similare

Back To Top